Home » Werkplaatsdiensten » Airco service

Airco service


De airco is een belangrijk onderdeel voor het comfort van uw auto. Een goedwerkende airco is fijn voor de zomer- en de winterperiode. In de zomer blijft u fris achter het stuur en in de winter zorgt de airco ervoor dat uw autoruiten niet beslaan. Op deze manier kunt u in alle omstandigheden veilig en ontspannen blijven rijden. Daarom heeft ook uw airco regelmatig onderhoud nodig. Zorg ervoor dat uw airco in optimale conditie is. Dit voorkomt nare luchtjes en daardoor heeft u minder snel last van brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen.

Bij Autobedrijf Mulders kunt u terecht voor airco service met het koudemiddel R134A of het koudemiddel R1234YF. Het koudemiddel R134A is het oude koudemiddel en zit vaak in oudere auto’s. In de nieuwe auto’s wordt gebruikt gemaakt van het koudemiddel R1234YF. Dit koudemiddel is milieuvriendelijker en heeft een lagere CO2-emissie.

Wilt u meer weten over de airco service? Neem dan contact met ons op via 0481-424225. Of plan direct online uw afspraak in bij Autobedrijf Mulders.