Home » Werkplaatsdiensten » Trekhaakmontage

Trekhaak laten monteren?

Gaat u deze zomer op pad met uw fiets of met uw caravan? Dan kan een trekhaak aan uw auto niet ontbreken. Laat een trekhaak monteren bij Autobedrijf Mulders. Twijfelt u over welke trekhaak het meest geschikt is voor uw auto? Autobedrijf Mulders adviseert u graag. Op basis van uw wensen en auto, kiezen wij de beste trekhaak voor uw auto.

Welke types trekhaken zijn er?

Er zijn verschillende soorten trekhaken beschikbaar. Welke trekhaak het meest geschikt is voor uw auto is afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder leest u welke types trekhaken er zijn.

Vaste Trekhaak

Wanneer u met regelmaat gebruik wilt maken van een trekhaak, raadt Autobedrijf Mulders u een vaste trekhaak aan. Een vaste trekhaak is niet te verwijderen, omdat deze aan de kogelstand is vast gelast. Bij een vaste trekhaak gaat het om een speciaal ontworpen design. Hierdoor past de trekhaak uitstekend onder uw auto en gaat deze zonder problemen de complete levensduur van uw auto mee.

Voordelen vaste trekhaak

  • Trekhaak is vast gelast aan uw auto;
  • Handig wanneer u vaak gebruik maakt van een trekhaak;
  • Geschikt voor auto’s met parkeersensoren.

Afneembare Trekhaak

Wilt u maar af en toe gebruik maken van een trekhaak, dan is de afneembare trekhaak wellicht meer geschikt voor u. De afneembare trekhaak kunt u zelf monteren en demonteren wanneer het u uitkomt. Een afneembare trekhaak wordt geleverd met bevestigingsmaterialen waarmee u de trekhaak eenvoudig kunt monteren en demonteren.

Voordelen afneembare trekhaak

  • Uw kentekenplaat blijft zichtbaar;
  • Vormgeving van uw auto blijft intact wanneer de trekhaak niet gebruikt wordt;
  • Geschikt voor auto’s met parkeersensoren.

Wegdraaibare Trekhaak

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een wegdraaibare trekhaak. Deze kunt u wegdraaien wanneer u deze niet gebruikt. Dit type trekhaak is echter enkel beschikbaar voor een beperkt aantal automerken.

Voordelen wegdraaibare trekhaak

  • Eenvoudig in gebruik;
  • Vormgeving van uw auto blijft intact wanneer de trekhaak niet gebruikt wordt;
  • Geschikt voor auto’s met parkeersensoren.

Trekhaakmontage.nl

Autobedrijf Mulders is als trekhaakspecialist aangesloten Trekhaakmontage.nl.

Afspraak maken?

Wilt u een trekhaak laten monteren bij Autobedrijf Mulders? Maak dan online een afspraak in de afspraakplanner. Wilt u graag advies over trekhaken, neem dan contact met ons op via 0481-424225.