Home » Mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie

Het kan iedereen overkomen, pech onderweg. U kent het misschien wel, u bent onderweg met uw auto en opeens gaat er een lampje branden. Soms kunt u nog doorrijden naar de garage, maar vaak komt u stil te staan aan de kant van de weg. Dat is erg vervelend, zeker als u net onderweg was naar een belangrijke afspraak. Met de mobiliteitsgarantie van Autobedrijf Mulders wordt u snel weer op weg geholpen.

Waarom mobiliteitsgarantie bij Autobedrijf Mulders?

U ontvangt voor €24.95 (excl. BTW) een mobiliteitspas wanneer u jaarlijks voorgeschreven onderhoud laat uitvoeren bij Autobedrijf Mulders. Deze mobiliteitspas is na het uitvoeren van het voorgeschreven onderhoud een jaar lang geldig. Dit betekent dat u na het uitvoeren van voorgeschreven onderhoud een jaar recht hebt op mobiliteitsgarantie bij Autobedrijf Mulders.
Is uw mobiliteitspas verlopen of wilt u de mobiliteitsgarantie na een jaar verlengen? Dat is mogelijk. Hiervoor dient u opnieuw het jaarlijks voorgeschreven onderhoud uit te voeren bij Autobedrijf Mulders. Vervolgens kunt u voor €24.95 (excl. BTW) de pas verlengen. Zo kunt u weer zorgeloos op pad.

Voordelen van mobiliteitsgarantie bij Autobedrijf Mulders

  • Bij ons behoudt u uw mobiliteitsgarantie
  • Vertrouwd en voordelig
  • Zeker en vertrouwd op weg door uw autobedrijf met de UNIKO Mobiliteitsgarantie
  • VHD Alarmcentrale
  • 24/7 pechhulp